Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri Ramazan Bayramı öncesine çekildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin Ramazan Bayramı öncesine çekildiği açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu konuda yaptığı açıklamada, ödemelerin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını belirtti. Bakan Göktaş, bu kararın Ramazan Bayramı'nın huzurunu artırmayı ve ailelerin bayram sevincini daha da yükseltmeyi amaçladığını vurguladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Göktaş, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bu kararın, ailelere yönelik desteklerin sürekliliğini ve etkinliğini artırmayı hedeflediği belirtilirken, Türkiye Aile Destek Programı'nın ailelerin yaşam standartlarını yükseltme hedefi doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.