Sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Murat Övüç, milyonlarca takipçisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fenomen isim, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor ve düzenlediği gösterilerle de adından söz ettiriyor. Ancak, merak edilen konular arasında en çok Murat Övüç'ün özel hayatı yer alıyor. İşte, Övüç'ün evliliği, oğlu ve özel hayatına dair detaylar...

Murat Övüç Evli mi Eşi Kim?

Murat Övüç 26 yaşındayken evlenmiştir. Bu evlilikten oğlu Burakcan Övüç dünyaya gelmiştir. Murat Övüç’ün eski eşinin kim olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Açıklamalarında eski eşiyle hala görüştüklerini dile getiren sosyal medya fenomeni, şu ana kadar eşiyle ilgili herhangi bir detay paylaşmadı.Daha sonra eşiyle anlaşarak boşanmış ve şu anda bekardır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Murat Ovuc Evli Mi 4

Murat Övüç Kaç Yaşında Nereli?

31 Aralık 1968 tarihinde Vanlı bir ailenin beşinci çocuğu olarak doğdu. Şu anda 55 yaşındadır. 31 Aralık 2024'te 56 yaşına girecektir. 

Murat Övüç'ün Oğlu  Burakcan Övüç Kimdir?

Murat Övüç'ün 26 yaşındayken yaptığı evlilikten bir oğlu olan Burakcan Övüç, 14 Nisan 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babasının sosyal medya paylaşımlarında zaman zaman yer alan Burakcan, genç yaşına rağmen dikkat çeken bir isim olmuştur. Ancak, birçok kişi onu 2021 yılında yapılan bir paylaşım ile tanımıştır. Bu paylaşımda Burakcan Övüç, trafikte araçla seyir halindeyken tabancayla dışarıya ateş etmiştir.

Murat Ovuc Evli Mi 2

Murat Övüç Askerlik Yaptı mı?

Sosyal medya fenomeni, cinsel yönelimi nedeniyle askerlik yapmadığı yönündeki iddialara Instagram hesabından cevap verdi.Murat Övüç, askerlik fotoğraflarını paylaşarak 18 ay askerlik yaptığını açıkladı.

Editör: Havva Andırır