Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'ndan Babasına "Fakirlik Belgesi" Tepkisi!

7Fc6610693B72B8

36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, 2023 yılında DNA testi ve mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamıştı. Babasıyla yaşadığı gerilim devam eden Duygu Nebioğlu, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

6527D9F4A4686022B4Af46F8

Yargı’nın İclal Savcı’sı Defne Kayalar eşi kim, kiminle evli? Defne Kayalar ünlü yönetmenle evliymiş Yargı’nın İclal Savcı’sı Defne Kayalar eşi kim, kiminle evli? Defne Kayalar ünlü yönetmenle evliymiş

Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kendisinin fakirlik belgesini iptal ettirilmek istediğini öne sürerek, "Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin. Sonra fakirlik belgemin iptalini isteyin Akpınarlar" ifadelerini kullandı.

652Bbc7D86B24746A45E69E6

Nebioğlu'nun Paylaşımına Tepkiler:

Nebioğlu'nun paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Nebioğlu'na destek verirken, bazı kullanıcılar da Metin Akpınar'ın tarafını tuttu.

Duygu Nebioglu Kim Zpdw Cover.jpg

Olayın Geçmişi:

Metin Akpınar, 1988 yılında Suphiye Orancı ile evlilik dışı bir ilişki yaşadı ve bu ilişkiden Duygu ve Sevgi adında ikiz kızlar dünyaya geldi. Akpınar, kızlarından haberdar olmadığını savundu.

Jy Dt P E18 Lkq Z Y K W Tq Q0 O P A

2023 yılında DNA testi ve mahkeme kararıyla Nebioğlu kardeşler, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtladı. Akpınar, kızlarını kabul ettiğini ve özür dilediğini açıkladı.

Metin Akpinar Duygu Nebioglu Sevgi Nebioglu

Nebioğlu'nun Tepkileri:

Duygu Nebioğlu, babasının özür dilemesine rağmen ona karşı öfkeli olduğunu dile getirdi. Nebioğlu, babasının kendisini ve kardeşini yıllarca görmezden gelmesiyle üzüldüğünü ve ona soyadını almak istemediğini söyledi.

Duygu Nebioglu Neler Oluyor Hayatta

Sonuç:

Metin Akpınar ve Duygu Nebioğlu arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu'nun son paylaşımı, bu gerilimin daha da artmasına neden oldu.