Premier Lig'de Manchester United ile Newcastle United karşı karşıya geliyor. Sezon boyunca istikrarsız bir performans sergileyen Manchester United, bu maçı kazanarak moral bulmayı hedefliyor. Son iki maçını mağlubiyetle tamamlayan Manchester United, Newcastle United'a karşı galibiyet arayacak ve haftayı kayıpsız geçirmeyi amaçlıyor.

Premier Lig'in son haftası öncesinde, zirve ve düşme mücadelelerinin yanı sıra orta sıralarda da önemli karşılaşmalar oynanıyor. Bu mücadelelerden biri de Manchester United ile Newcastle United arasında yaşanacak. Eddie Howe'nun çalıştırdığı Newcastle United, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çekerken, Alexander Isak ve Anthony Gordon gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri

MANCHESTER UNİTED - NEWCASTLE UNİTED MAÇ YAYIN BİLGİSİ

Manchester United cephesinde ise Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund ve Garnacho gibi oyuncular, takımlarına skor katkısı sağlayarak öne çıkıyor. Manchester United - Newcastle United maçı bugün saat 22.00'de başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Manchester United, bu sezon geride kalan 36 maçta sadece 16 galibiyet alarak 54 puan topladı ve 8. sıradadır. Takımın savunma hattında yaşadığı sorunlar göze çarparken, son haftalardaki kayıplarını telafi etmek istiyorlar. Newcastle United ise 6. sırada yer alıyor ve 57 puan topladı. 36 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldılar. Her iki takım da bu kritik maçta galibiyet arayacak.

Editör: Zeliha YAKUT