Lübnan doğumlu İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain, geçtiğimiz gün Bursa'da sahne alarak Türk hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi orucunu açan Maher Zain, izleyicilere Türkiye'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. "İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye" diyerek Türkiye'yi övdü.

66025706A86C8D09Ad222Aad

Maher Zain, 16 Temmuz 1981'de Trablusşam, Lübnan'da doğdu ve sekiz yaşında ailesiyle birlikte İsveç'e taşındı. Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra müzik endüstrisine adım attı. Fas doğumlu İsveçli yapımcı Nadir Khayat (RedOne) ile çalışmalar yaptı.

İlk albümüyle uluslararası başarı elde eden Maher Zain, müzik kariyerinde R&B tarzında ilahiler ve İslami şarkılar yapmaya odaklandı. İslam'a olan bağlılığı, müziğini şekillendiren önemli bir etken haline geldi.

Maher Zain'in Bursa'daki konseri, Türk hayranları tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Maher Zain'in sözleri, konseri izleyenler arasında olumlu yankı uyandırdı.

Dünyaca ünlü Müslüman şarkıcı Maher Zain, geçtiğimiz günlerde Bursa'da hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi sahne arkasında orucunu açan Zain, Türkiye'yi İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke olarak nitelendirdi. Lübnan doğumlu olan ve İsveç'te büyüyen Maher Zain, müzik kariyerine R&B tarzında başladı ve daha sonra İslami şarkılar yapmaya odaklandı.

Maher Zain'in Türkiye'de olmaktan duyduğu mutluluk, konserine gelen hayranları tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Zain'in sözleri, Türkiye'deki İslam kültürü ve hoşgörüsüne olan hayranlığını gösterdiği gibi, Türk dinleyicilerinin de kendisine olan sevgisini bir kez daha ortaya koydu.

Maher Zain'in Türkiye'deki konseri, sanatçının Türk hayranlarıyla olan bağını güçlendirdiği ve Türkiye'deki müzikseverlerin de ona olan ilgisinin devam ettiğini gösterdiği bir etkinlik oldu.

MasterChef 2024 yeni sezon ne zaman? MasterChef 2024 BAŞVURU başladı mı, kuralları nedir? MasterChef 2024 yeni sezon ne zaman? MasterChef 2024 BAŞVURU başladı mı, kuralları nedir?

Derya Taşbaşı, Türk oyuncu ve sunucu. Almanya'nın Mönchengladbach şehrinde 1985 yılında doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Köln'ün Rhein Gymnasium okulunda tamamladıktan sonra bir Avrupa Birliği projesinde yer almak amacıyla 2004 yılında İstanbul'a geldi. Projenin sona ermesiyle Türkiye'de yaşamaya karar veren Taşbaşı, İstanbul'da uluslararası şirketlerde müşteri temsilcisi olarak çalıştı ve aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Ürünleri Tasarımı okudu. Öğrencilik yıllarında oyunculuk ve sunuculuk alanına ilgi duyan Taşbaşı, gençlik dizisi "Arka Sıradakiler" ile kamera önü deneyimini yaşadı ve ardından "Kanıt" ve "Kolej Günlüğü" gibi dizilerde rol aldı. Aynı dönemde çeşitli reklam kampanyalarında da yer aldı. TRT Spor'da yayınlanan "Haydi Spora" programını sunarak televizyonculuk alanında da deneyim kazandı. Daha sonra Kanal 7'de "Uçan Halı" ve TRT Avaz'da "Türk Dansları" programlarını sundu.