AK Partili İbrahim Efe, İzmit Belediyesi meclis üyesi olarak görev yapıyor ve son zamanlarda sosyal medyada gündeme gelen bir olayla adından söz ettirdi. İbrahim Efe'nin kendini yerden yere atıp takla attığı görüntüler, büyük ilgi uyandırdı ve izleyenleri şaşırttı. Bu olayın ardından İbrahim Efe'nin kim olduğu ve hayatı merak konusu haline geldi.

1999-2008 sigortalılar nasıl emekli olur, EYT’ler buna dikkat edin ,emeklilik hayal değil 1999-2008 sigortalılar nasıl emekli olur, EYT’ler buna dikkat edin ,emeklilik hayal değil

İBRAHİM EFE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ, HAYATI 

İbrahim Efe, 1976 yılında İzmit'te doğmuştur. İlköğrenimini İzmit Mimar Sinan İlkokulu'nda tamamladıktan sonra İzmit İmam Hatip Lisesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü'nde tamamlamış olan Efe, İzmit Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olarak iki dönem boyunca görev yapmıştır. Ayrıca Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı gibi önemli görevlerde de bulunmuştur. Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almasıyla tanınan İbrahim Efe, Tavşantepe Spor Kulübü eski başkan yardımcılığı ve İzmit Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği gibi görevlerde de bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babası olan İbrahim Efe, yerel düzeyde aktif bir siyasetçidir ve toplumun çeşitli kesimlerinde saygı görmektedir.