Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Ünlü reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, lüks tarzıyla bir kez daha gündemde. Kardashian, son olarak 37 bin dolarlık minik çantasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kim Kardashian 37 Bin Dolarlik Minik Cantasiyla Sosyal Medyayi Salladi2

Akşam Yemeğinde Dikkat Çeken Çanta

"The Kardashians"ın son bölümünde annesi Kris Jenner ve ünlü yapımcı Ryan Murphy ile akşam yemeğine çıkan Kim Kardashian, burada çantasıyla ilgili merak uyandırdı. Yemek sırasında Murphy, Kardashian'ın minik çantasını fark ederek "Küçük çantanı seviyorum! Orada ne var?" diye sordu. Kardashian ise çantasında taşıdıklarını şu şekilde açıkladı: "Genellikle bir parça sakız, bir pudra pufu ve bir ruj olur."

Kim Kardashian 37 Bin Dolarlik Minik Cantasiyla Sosyal Medyayi Salladi1

Sosyal Medyada Büyük Tepki

Kardashian'ın 37 bin dolarlık minik çantası, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı çantanın fiyatını fahiş bulurken, bazıları ise Kardashian'ın tarzını beğendiklerini dile getirdi. Kim Kardashian’ın bu lüks aksesuarı, bir kez daha takipçileri arasında tartışma konusu oldu.

Kim Kardashian’ın tarzı ve lüks yaşamı, her zaman olduğu gibi bu defa da büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Bu minik ve pahalı çanta, ünlü yıldızın moda anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Mehmet Çetil