Kemal Bey, Gülare ile olan evliliğinin bir yılı dolduğunu ve karısının yurt dışında olan oğluna maddi destek sağlamak için çalışma izni almaya çalıştığını, ancak izin alamadığı için iş bulamadığını ve dolayısıyla oğluna yardım edemediğini ifade etti. Bu durumun üzerine karısının evi terk ettiğini söyledi.

KEMAL GÜNER KİMDİR?

Kemal Güner, son günlerde adı sıkça duyulan bir isim haline geldi. Peki, Kemal Güner kimdir? İşte detaylar...

Kemal Güner, son yıllarda gündemde sıkça yer alan bir isim olmuştur. Ancak özellikle son zamanlarda, evlilik yaşamındaki sorunlar nedeniyle daha da fazla dikkat çekmiştir. Bir yıl önce evlendiği eşi Azerbaycan uyruklu Gülare Güner, birkaç gün önce evi terk etmiş ve kendisinden haber alınamamıştır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Gülare Güner'in 44 yaşında olduğu belirtilirken, eşinden bir iz bulunmaya çalışılmaktadır. Kemal Bey, eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından Gülare'nin kaybolduğunu ifade etmiştir. Ancak eşinin bulunması için umutlu olduğunu belirterek, "Gülare geri dönerse, onun ayaklarının altını öperim" şeklinde konuşmuştur.

Editör: Zeliha YAKUT