Dikkat! Sıcaklıklar Zirvede! Meteoroloji Uyarıyor: Dışarı Çıkmayın! Dikkat! Sıcaklıklar Zirvede! Meteoroloji Uyarıyor: Dışarı Çıkmayın!

Sezgin Gelmez, kariyeri ve yaşamıyla ilgi çekiyor. Sezgin Gelmez kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Sezgin Gelmez'in hayatı hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeniden kulüp başkanlığına aday olduğunu resmi olarak duyurdu. Basın toplantısı sırasında mevcut Ali Koç yönetimini eleştiren Yıldırım, toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Aziz Yıldırım'ın, soru sormak için mikrofonu eline alan Sezgin Gelmez'e yönelik espri dolu sözleri, salonda gülüşmelere neden oldu. Ekran başındaki izleyiciler de Sezgin Gelmez'in kim olduğunu merak ediyor.

SEZGİN GELMEZ KİMDİR?

Sezgin Gelmez, spor camiasının tanıdığı bir gazeteci ve muhabirdir. Beyaz TV'de uzun yıllar görev yapan Gelmez, "Beyaz Futbol" ve "Derin Futbol" programlarında muhabirlik yapmıştır. Ayrıca Beyaz TV'de Spor Müdürü olarak da görev almıştır. Son olarak Ekol TV'de çalışma hayatına devam etmektedir. Bursalı olan Gelmez, spor medyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

AZİZ YILDIRIM'IN SEZGİN GELMEZ'E ESPRİSİ!

Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında soru sormak isteyen Sezgin Gelmez'e yönelik yaptığı espri, salonda neşeli anların yaşanmasına sebep oldu. Yıldırım'ın, "Atçı naber? Bu atçı he, hep oyun oynuyor." şeklindeki esprili sözleri, katılımcıların gülümsemesine sebep oldu.

Editör: Zeliha YAKUT