İtalya Serie A'nın 34. haftasında Juventus, Allianz Stadium'da Milan'ı konuk ediyor. Şampiyonluk heyecanı sona eren iki dev, puan sıralamasında yükselmek için mücadele edecek. Maçı takip etmek isteyenler, S Sport kanalına kilitlenecek.

Taraftarium24 Atalanta-Marsilya CANLI İZLE, Şifresiz Bein Sport (Atalanta-Marsilya) Justin Tv linki Taraftarium24 Atalanta-Marsilya CANLI İZLE, Şifresiz Bein Sport (Atalanta-Marsilya) Justin Tv linki

JUVENTUS - MİLAN MAÇI NEREDE NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Mücadele 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Stefano Pioli'nin çalıştırdığı Milan, bu sezon 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 69 puan topladı. Massimiliano Allegri'nin Juventus'u ise 18 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 64 puan elde etti.

JUVENTUS'TA SON DURUM NE?

Her iki takım da bu maçı kazanarak puan sıralamasında yükselmek istiyor. Juventus, son iki maçta berabere kalırken Milan ise son maçında Empoli'yi 3-1 mağlup etti.

Juventus'ta Vlahovic, Chiesa ve McKennie gibi yıldızların performansı merak konusu. Milan'da ise Olivier Giroud ve Christian Pulisic'in golcü futbolu ön plana çıkıyor.