TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta Şirin karakterine Nihayet Şahin hayat veriyor. Şirin, Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı İbrahim Pehlivan'ın eşidir.

TEŞKİLAT DİZİSİ VE OYUNCU KADROSU

Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranlarında her pazar izleyicisiyle buluşmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Cengiz Bozkurt, Yunus Emre Yıldırımer, Selin Genç, Ceyhun Mengiroğlu, Melisa Akman, Ebru Şam, Sibel Aytan, Gizem Ünsal, Nihayet Şahin gibi isimler yer almaktadır.

NİHAYET ŞAHİN VE ŞİRİN KARAKTERİ

Teşkilat dizisinin 102. bölümüyle Şirin karakteri diziye katılacak olan Nihayet Şahin, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur. Oyunculuk eğitimleri aldıktan sonra Seversin dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra Aybüke dizisinde Şehit öğretmen Aybüke karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

NİHAYET ŞAHİN'İN ROL ALDIĞI DİZİLER

Teşkilat - Şirin

Seversin - Hediye

Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu? Mardinli 'Marilyn Monroe' Melek Karahan kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında? Melek Karahan Hakkında neden suç duyurusu bulunuldu?

Aybüke - Aybüke Öğretmen

Aşıklar Bayramı

NİHAYET ŞAHİN'İN SEVGİLİSİ

Nihayet Şahin'in sosyal medya hesaplarında sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.

Teşkilat dizisine katılan Nihayet Şahin'in performansı ve Şirin karakterine getirdiği yorumlar izleyiciler tarafından merakla takip edilmektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Şirin karakterinin nasıl bir hikayeye sahip olacağı büyük bir merak konusudur.