Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde Hemşire Olarak Görev Yapan Sevda Çiçek, Amansız Bir Hastalık Sonucu Hayatını Kaybetti

Tekirdağ Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Çek KİMDİR, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Çek'in Hayatı ve Biyografisi Tekirdağ Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Çek KİMDİR, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Çek'in Hayatı ve Biyografisi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Sevda Çiçek, uzun süredir mücadele ettiği amansız bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Acı haber, Gölcük'te büyük üzüntüye yol açtı.

Sevda Çiçek Kimdi?

Sevda Çiçek, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır hemşire olarak görev yapıyordu. Mesleğine olan tutkusu ve hastalara karşı gösterdiği şefkatle tanınıyordu. Sevda Çiçek, aynı zamanda Sağlık Astsubayı İsmail Çiçek ile evliydi.

Sevda Çiçek Neden Vefat Etti?

Sevda Çiçek'in ölüm nedeni tam olarak açıklanmadı. Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele ettiği ve bu hastalığa yenik düştüğü biliniyor.

Sevda Çiçek'in Cenazesi Nereye Defnedildi?

Sevda Çiçek'in cenazesi, memleketi olan Şuhut'ta ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şuhut Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazesine ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Sevda Çiçek'in Ölümü Gölcük'te Üzüntüye Yol Açtı

Sevda Çiçek'in ölümü, Gölcük'te büyük üzüntüye yol açtı. Kendisini tanıyan herkes, Sevda Çiçek'in iyi bir insan ve özverili bir hemşire olduğunu söylüyor. Sosyal medyada da Sevda Çiçek'in ölümüne dair üzüntü mesajları paylaşıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız