Ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatı ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak, TikTok'ta başlattığı yeni akım ve yaptığı duygusal paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Gözyaşları İçinde Mesaj Verdi

38 yaşındaki başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir 'Podcast' programında yaptığı itiraflarla adından söz ettirmişti. Programda aşk ve ilişkiler hakkında konuşan Hadise, kendisini "aşk kadını" olarak tanımladı ve şunları söyledi:

"Aşk Kadını Hadise"

"Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!"

MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi? MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?

İlişkilerde ekonomik dengeye de değinen ünlü şarkıcı, şunları ekledi:

"İlişkilerde Ekonomi"

"İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!"

Ancak en çok dikkat çeken sözleri, erkeklerin maddi gücü hakkında söyledikleri oldu:

"Maddi Güç ve Güven"

"Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. 'Kendine güvenen şöyle gelsin' diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel."

TikTok'ta Yeni Akım Başlattı

Hadise, bu sefer TikTok paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, üzüntülü karelerinden oluşan bir video paylaşarak altına şu notu düştü:

"Her Halimizle Güzeliz"

"Kendimi; ağlarken, gülerken, en güçlü ve en güçsüz halimle çok seviyorum. Herkesin bu şablonla oluşturduğu videoları izlemek, görmek ve paylaşmak istiyorum. Her halimizle çok güzeliz."

Bu paylaşımıyla Hadise, takipçilerine her durumda kendilerini sevmeleri gerektiğini hatırlatırken, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcının bu duygusal mesajı, hayranlarından büyük destek gördü.

Editör: Zeliha YAKUT