Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev sahibi olamayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, aylık 5866 liralık ödemelerle 3+1 daire sahibi olma imkanı sunuluyor. TOKİ'nin bu kampanyası, yıllardır tapu sahibi olamayan vatandaşlara uygun fiyat seçenekleri sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor.

Başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla ya da e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Ancak, başvuruda bulunacakların belirli şartları sağlamaları gerekiyor. Bu şartlar şu şekilde sıralanıyor:

Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutu olmamalıdır.
Başvuru sahibi daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olmalıdır.
Başvuru sahibinin, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının projenin bulunduğu il sınırları içinde en az 1 yıldan kısa süreli ikamet etmiş veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
Başvuru sahibi, 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır.
Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına sadece tek bir başvuru yapabilir.
Satılacak evler tek ilde olup, 745 adetle sınırlıdır. Başvurular, yetkili banka şubelerinde ödeme yapılarak ya da e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. Başvuruların son tarihi 15 Aralık olarak belirlenmiştir. Ancak, e-Devlet üzerinden yapılan başvurular için son tarih 14 Aralık olarak belirlenmiştir.

Karacabey'de Batan Kargo Gemisinin Stajyeri Ahmet Atav Son Yolculuğuna Uğurlandı Karacabey'de Batan Kargo Gemisinin Stajyeri Ahmet Atav Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çorum ilinin merkez ilçesine bağlı Celilkırı Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan 754 adet konut projesindeki başvurular, belirtilen tarihler arasında yapılabilecektir. Bu kampanya, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunmaktadır.