Ünlü sanatçı, sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl geçirdiği bir ameliyat sonrası daha iyi hissettiğini belirtti.

HEYECANINI DİLE GETİRDİ

Emel Sayın, sahneye çıkmadan önce yaptığı sohbette heyecanını ifade etti. Sanatçı, "Benim her zaman heyecanım var. Bakın ellerim titriyor. Bide soğuk üstüne terliyor. Hep ilk defa çıkıyormuşum gibi heyecanlanıyorum." şeklinde konuştu.

BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİRDİ

Mavi Boncuk Emel Sayın ameliyat olduğunu açıkladı Tekrardan iyi oldum

Sağlık durumunu değerlendiren Sayın, geçtiğimiz yıl bir ameliyat geçirdiğini ve bu sürecin kendisini 6-7 ay çalışmalarından alıkoymuş olduğunu belirtti. Ancak başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve şu anda daha iyi hissettiğini dile getirdi.

FİLM VE BELGESEL PROJELERİ

Mavi Boncuk Emel Sayın ameliyat olduğunu açıkladı Tekrardan iyi oldum

Son dönemde hayatının film haline getirilmesi ve belgesel projeleriyle ilgili de konuşan Emel Sayın, kendisi için çekilen belgesel ve yazılmakta olan bir kitap olduğunu söyledi. Ayrıca hayatıyla ilgili film teklifleri aldığını ancak ne yönde ilerleyeceğini henüz bilmediğini ifade etti. Farklı ve değişik projeler üzerinde çalışacaklarını belirtti.

Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir? Pınar Fidan kaç yaşında, alen nereli, ne iş yapıyor, evli mi ve kimdir?