Ukraynalı model Anastasia Pokreshchuk, estetik işlemlerle elmacık kemiklerindeki dolgu işlemleriyle "dünyanın en büyük yanağa sahip" kadını olmak istediğini açıkça dile getirmesiyle dikkat çekiyor. Son birkaç yılda yaşadığı büyük değişimle sosyal medyada ve medyada geniş yankı uyandıran Pokreshchuk, estetik konusundaki radikal tercihleriyle tanınıyor.

ESTETİK TUTKUSU VE DEĞİŞİMİ

Pokreshchuk, 1500 sterlinden fazla harcayarak elmacık kemiklerindeki yoğun dolgu işlemleriyle dünyanın en büyük yanağına sahip olmayı hedefliyor. Aynı zamanda dudaklarını da değiştirmek isteyen genç model, estetiksiz halinden farklı bir görüntüye sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

ELEŞTİRİLERE RAĞMEN MEMNUNİYETİ

Yaptığı her işlemin ardından oldukça memnun görünen Pokreshchuk, eleştirilere rağmen tercihlerinden vazgeçmiyor. Daha koyu olan saç rengini açık bir sarı tonuna boyadıktan sonra botoks gibi işlemlerle estetik değişimini tamamlamak isteyen model, kendisiyle barışık olduğunu ve vücudundaki değişimlerin tümünü isteyerek ve bilinçli yaptığını belirtiyor.

KENDİ TERCİHLERİNE ODAKLI

Pokreshchuk, yaptığı açıklamalarda başkalarının düşüncelerini umursamadığını ve dış görünüşü konusunda kendi tercihlerini yaşayacağını vurguluyor. Hayranlarının ne düşündüğünün dışında hareket eden genç model, estetik anlayışını kendi istekleri doğrultusunda şekillendiriyor.