90'lı yıllarda büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlenen ve büyük beğeni toplayan Can Ayşecik dizisinin minik yıldızı Ecem Kanun, geçmişteki şaşaalı günlerinden uzak, bugün ise evli ve çocuklu bir kadın olarak hayatına devam ediyor.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşinin eşi kim, ilk kez konuştu, Merve Tektaş ailesiyle ilgili gerçekleri itiraf etti Şarkıcı Alişan’ın kardeşinin eşi kim, ilk kez konuştu, Merve Tektaş ailesiyle ilgili gerçekleri itiraf etti

"Can Ayşecik" dizisinin unutulmaz şarkısı "Tin Tin Tini Hanım" ile hafızalara kazınan Ecem Kanun, 7 yaşında iken başladığı oyunculuk kariyeri ile geniş kitlelere seslenmeyi başarmıştı. Ancak dizinin yayından kalkmasının ardından Ecem Kanun'un kameralardan uzaklaştığı ve daha sakin bir hayat sürdüğü biliniyordu.

Günümüzde Ecem Kanun, evlilik yolunda ilerleyerek mutlu bir yuva kurmuş durumda. Bir çocuk annesi olan Kanun, oyunculuk kariyerine ara vermiş olsa da hala hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ecem Kanun'un sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflar ve güncel bilgiler, onun ne kadar değiştiğini ve hayatının nasıl bir yol izlediğini gözler önüne seriyor. Minik yıldızın büyüyerek kadınlığa adım atması, hayranlarını şaşırtmış ve sevindirmiştir.

Ecem Kanun'un son haline baktığımızda, genç kadının mutlu bir evlilik sürdürdüğü ve annelik heyecanını yaşadığı görülüyor. Oyunculuk kariyerine geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ancak Ecem Kanun, hayatını ailesine adamış ve mutlu bir yaşam sürdürmeye devam ediyor.