Beşiktaş, gelecek sezonun planlamaları kapsamında kadro düzenlemeleri yapmaya devam ediyor. Ancak yabancı oyuncuların takımdan ayrılma sürecinde bazı sorunlar yaşanıyor. İşte detaylar...

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

Ante Rebic ve Vincent Aboubakar'ın Durumu

Beşiktaş, kadrosundaki 18 yabancı oyuncuyu azaltmak zorunda kaldı. Ancak Ante Rebic ve Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmakta zorluk yaşıyor. Geçen sezon Milan'dan gelen Rebic, 2.5 milyon Euro maaş alıyor ve bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Rebic, sözleşmesi sona ermeden takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Vincent Aboubakar ise 3.5 milyon Euro kazanıyor ve takımdan ayrılmak istemiyor. 32 yaşındaki santrfor, bir yıllık kontratının kalan ücretini alması halinde kulüpten ayrılmayı kabul edebileceğini belirtti. Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncularla ortak bir yol bulmaya çalışıyor.

Yerli Oyunculara Teklif Bekleniyor

Beşiktaş, yerli oyuncularından Umut Meraş, Onur Bulut ve Tayfur Bingöl ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Ancak şu ana kadar bu oyuncular için ciddi bir teklif gelmedi. Kara Kartal, bu isimlere gelecek tüm teklifleri değerlendirecek ve gelecek sezon devam etmeme ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Semih Kılıçsoy İçin Beklentiler

Avrupa'nın köklü takımlarının ilgisini çeken Semih Kılıçsoy için beklenen bonservis bedeli henüz gelmedi. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, bu ilgiyi doğruladı. Beşiktaş, istediği oranda bir teklif gelmesi halinde 18 yaşındaki oyuncunun satışına izin verecek. Kara Kartal, Semih için 20 milyon Euro civarında bir rakam talep ediyor.

Arthur Masuaku'ya Yakın Takip

Geçen sezon Beşiktaş'ta istikrarlı performans gösteren nadir isimlerden biri olan Arthur Masuaku, Avrupa'dan birkaç kulüp tarafından takip ediliyor. 30 yaşındaki sol bekin takımdan gönderilmesine şu an için sıcak bakılmadığı belirtiliyor. Ancak astronomik bir teklif gelmesi halinde bu teklifler değerlendirilecek.

Editör: Zeliha YAKUT