Batman'ın Sason ilçesinde, Sevgi Aydın A. yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sason Çayı'na uçtu. Yaklaşık 400 metre suda sürüklenen araç, çayda bulunan kayalıklara çarparak asılı kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

1 Mayıs’ta AVM açık mı kapalı mı, AVM açılış ve kapanış saatleri 1 Mayıs’ta AVM açık mı kapalı mı, AVM açılış ve kapanış saatleri

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaklaşık 1 saat süren yoğun çalışmanın ardından araçta mahsur kalan Sevgi Aydın A. ve eşi Suat A.'yı kurtardı. Sason Belediye acil ekibi sorumlusu Engin Yaşar, “Acil çağrı merkezimize düşen bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekiplerimiz, ilçe jandarma ekipleri ve polislerimizle birlikte kısa sürede olay yerine gelerek kurtarma çalışmaları başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından araçta mahsur kalan 2 vatandaşımız sağ salim kurtarılarak sağlık ekiplere teslim edildi. Durumları iyi olduğunu öğrendik” dedi.

Araç, vatandaşların kurtarılmasının ardından olay yerine gelen iş makinesi ile sudan çıkarılarak sahiplerine teslim edildi.