Barcelona, hem Devler Ligi'nde hem de La Liga'da istenilen performansı sergileyemedi. Xavi Hernandez'in öğrencileri, sezonu ikinci sırada tamamlamak için Real Sociedad karşısında galibiyet arıyor. Barcelona, topladığı 73 puanla şu anda 3. sırada bulunuyor. Real Sociedad karşılaşması öncesinde futbolseverler, maçın yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati hakkında bilgi edinmek için araştırmalar yapıyorlar. Barcelona - Real Sociedad maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağına dair detaylar merakla bekleniyor.

Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri Kayserispor Orta Saha Oyuncusu Baran Ali Gezek Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Baran Ali Gezek Futbol Kariyeri

BARCELONA - REAL SOCİEDAD MAÇI NE ZAMAN?

Barcelona ve Real Sociedad arasındaki mücadele, 13 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Real Sociedad, son maçında Las Palmas'ı 2-0 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ligde oynadığı 34 karşılaşmada 14 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Sociedad, topladığı 54 puanla 6. sırada bulunuyor.

Barcelona ise şampiyonluk yarışında Real Madrid'in gerisinde kalarak ikinci sıraya yerleşti. Xavi Hernandez'in yönettiği ekip, sezon boyunca 22 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.


 

Editör: Zeliha YAKUT