Aston Villa - Liverpool maçı, Villa Park Stadı'nda TSİ 22:00'de başlayacak. Mücadele, İngiliz hakem Simon Hooper'ın yönetiminde olacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayımlanacak.

UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne? UEFA ÜLKE PUANI SIRALAMASI 2024: Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? UEFA ülkeler sıralaması son durum ne?

Premier Lig'in 37. haftasında Aston Villa ile Liverpool arasındaki mücadele büyük bir heyecanla bekleniyor. Aston Villa, bu sezon ligdeki güçlü performansıyla dikkat çekiyor. Unai Emery'nin önderliğindeki ekip, son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen Aston Villa'da, Ollie Watkins ve Leon Bailey gibi önemli oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

ASTON VİLLA-LİVERPOOL MAÇI SAATİ, KANALI VE MAÇ BİLGİSİ 

Liverpool ise üst üste aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında geriye düştü. Matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali kalmayan Klopp'un ekibi, bu sezon 36 maçta 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Aston Villa ile Liverpool arasındaki mücadele, 13 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Aston Villa, sahadan galibiyetle ayrılarak şampiyonlar ligine katılma umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Editör: Zeliha YAKUT