Show TV'de yayınlanan Bahar dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Dizinin başrolünde yer alan Demet Evgar'a eşlik edecek yeni karakter, deneyimli oyuncu Deniz Sarıkaş tarafından canlandırılacak. Yapımcılar, bu yeni karakterin dizinin akışına farklı bir dinamizm katacağını ve izleyicilerin heyecanını artıracağını belirtiyor.

Güzel Aşklar Diyarı Meryem gerçek adı, kaç yaşında? Meltem Cumbul aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler! Güzel Aşklar Diyarı Meryem gerçek adı, kaç yaşında? Meltem Cumbul aslen nereli, evli mi, sevgilisi kim ve oynadığı diziler!

Deniz Sarıkaş, Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu bir genç oyuncu. Gitar, vokal, fitness, yüzme, dans ve basketbol gibi birçok yeteneği olan Sarıkaş, aynı zamanda İngilizce de biliyor. Socia Ajansın oyuncusu olan Deniz Sarıkaş'ın ilk oyunculuk deneyimi 2022 yılında "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde olmuş, ardından 2023 yılında "Kirli Sepeti" dizisinde rol almıştı.

Bahar dizisindeki yeni karakter Rüzgâr, Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp) karakterleri ile tanıştıktan sonra diziye katılacak. Bahar dizisinde Demet Evgar'ın yanı sıra Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nilsude Albayrak, Elit Andaç Çam gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Yeni karakterin diziye katılmasıyla Bahar dizisinin başarısının artacağı ve izleyicileri ekran başına kilitleyeceği öngörülüyor. Yapılan açıklamaya göre, yeni karakterin dizideki rolü ve etkisi merakla bekleniyor.