Real Madrid, önümüzdeki sezon için kadro planlamalarına başlarken, kulübün efsanevi oyuncuları arasında yer alan Hırvat futbolcu Luka Modric'in ayrılacağına dair flaş bir karar alındığı belirtiliyor.

LUKA MODRİC İLE YOLLAR AYRILIYOR

İspanyol basınında son günlerde Luka Modric'in Real Madrid'den ayrılacağına dair haberler yoğunlaşıyor. Bu durum, Toni Kroos'un geleceği hakkında da belirsizlik yaratıyor. Ancak bu haberlerin nedeni olarak dikkat çeken bir isim var: Arda Güler.

Arda Guler Modric 6 Crmy

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ARDA GÜLER'İN YÜKSELİŞİ

Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler, yaşadığı sakatlıklara rağmen Real Madrid formasını başarıyla temsil ediyor. La Liga'da gösterdiği performansla dikkat çeken Güler, 9 maçta 283 dakika süre alıp 4 gol atmış ve %80 şut isabetiyle ön plana çıkmıştır. Bu istatistikler, Arda Güler'in Real Madrid için önemli bir potansiyele sahip olduğunu göstermektedir.

Arda Guler Modric Doic

MODRİC'İN ROLÜNDE DEĞİŞİM

Luka Modric'in artık ilk 11 oyuncusu olmadığı belirtiliyor. FoxSports'un haberine göre, Modric'in maaşında indirim teklif etmesine rağmen Real Madrid'in sözleşme uzatma teklifini reddettiği ifade ediliyor. Bunun nedeni olarak da Arda Güler'in önümüzdeki sezon daha fazla süre alacak olması gösteriliyor.

Arda Guler 942 O0I0

ARDA GÜLER'İN YENİ ROLÜ

Carlo Ancelotti, Arda Güler'i orta sahada Luka Modric'in görevini yapabilecek bir oyuncu olarak değerlendiriyor. Hatta Modric'in boşalacak olan 10 numaralı formanın Arda Güler'e verilmesi gerektiği bile konuşuluyor.

Real Madrid'de yaşanan bu değişimler, kulübün gelecek sezon için kadro planlamalarında Arda Güler'e daha fazla önem verileceğini gösteriyor. Bu durum, Luka Modric'in efsanevi döneminin sona erdiği ve Arda Güler'in yükselişinin devam edeceği anlamına geliyor.