Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden ekiplerin yanı sıra sağlık ve polis ekipleri de bölgede hazır bulundu.

Aynı gün Ankara'da geri dönüşüm tesisinde de yangın çıktı. Hurdacılar sitesindeki tesise itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı ve siyah dumanın kilometrelerce ötesinden bile görüldü. Yangının atık kağıt toplama tesisine ulaşmasıyla olay daha da büyüdü. Toplamda 3 iş yeri yangından etkilendi ve bölgedeki diğer iş yerleri de risk altına girdi.

Olayın ardından çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ederken, olay yerinde bulunan lastik iş makineleri yangının yayılmasını engellemek için bölgeden uzaklaştırıldı.

Yangında yaralanan veya hayatını kaybeden olup olmadığı henüz açıklanmadı. Ancak olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri durumu kontrol altında tutmaya çalışıyor. Olayın çıkış nedeniyle ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

13-17 halka arz olan şirketler hangileri? Halka arz olan ve işlem görenler şirket listeleri 13-17 halka arz olan şirketler hangileri? Halka arz olan ve işlem görenler şirket listeleri