Dünyaca ünlü İtalyan gitar virtüözü Al Di Meola, 26 Eylül tarihinde İstanbul'da bulunan Volkswagen Arena'da hayranlarıyla buluşacak. "Electric Years" turnesi kapsamında gerçekleşecek konserde, Meola, flamenco-füzyon ve akustik trio üçlüsü formatından farklı bir repertuar sunacak.

Hava Saldırısı Çekim Mekanlaıı, nerede çekildi konusu ne,  oyuncu kadrosu,film nasıl bitiyor? Hava Saldırısı Çekim Mekanlaıı, nerede çekildi konusu ne, oyuncu kadrosu,film nasıl bitiyor?

Kariyerinden İzler: Al Di Meola Kimdir?

Al Di Meola, müziğin merkezinde yer alan bir kariyere sahip. Dört altın albüm, iki platin albüm ve dünya çapında altı milyondan fazla plak satışı gibi etkileyici bir başarıya imza atmıştır. Berklee College of Music'ten Fahri Doktora Derecesi ve Montreal Caz Festivali tarafından verilen Fahri Miles Davis Ödülü gibi prestijli ödüllerle onurlandırılan Meola, 2008 yılında Sir George Martin tarafından verilen BBC Yaşam Boyu Başarı Ödülü de dahil olmak üzere çeşitli ödüller almıştır. Ayrıca, Macar Sahne Sanatları Vakfı Lyra Ödülü ve birçok Grammy adaylığı ve ödülü de kariyerinde yer almaktadır.

Gitar Virtuozu Al Di Meola Istanbulda Konser Verecek

Unutulmaz Bir Müzik Deneyimi: Konser Detayları

Konserde, Al Di Meola, Les Paul gitarıyla en çok dinlenen ilk üç albümünden Land of the Midnight Sun, Casino ve Elegant Gypsy parçalarını seslendirecek. Konser biletleri, 3 Haziran Pazartesi günü saat 12.00'de satışa sunulacak. Meola'nın yeteneği ve eşsiz performansıyla dolu bu konser, müzik tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

Editör: Mehmet Çetil