Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saracoğlu, üniversiteyi bitirmediği yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

Afraannesi9

Saracoğlu, Okan Üniversitesi'nde düzenlenen bir törende aldığı ödüllerin ardından muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bir muhabirin "Sizin üniversite dönemi nasıldı, okul?" sorusuna Saracoğlu, "Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir'de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra..." cevabını verdi.

Afrasaraçoğlu00000

Afra Saraçoğlu'na Sosyal Medyada Tepkiler Geldi

Saracoğlu'nun bu sözleri, sosyal medyada "Üniversiteyi neden bitirmedi?" şeklinde eleştirilere yol açtı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Anne Saracoğlu Kızına Destek Oldu

Bu eleştirilere üzerine, Saracoğlu'nun annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kızının üniversiteyi yüksek puanla kazandığını ve bir yıl okuduğunu, geri kalan yıllarını da bitirmek istediğini belirtti. Ayvacıkoğlu ayrıca, kızının İngilizcesinin de çok iyi olduğunu ve İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat okuduğunu ifade etti.

Afra0202002

Saracoğlu Eğitimine Devam Edecek

Saracoğlu'nun aldığı ödüller ve annesinin açıklamaları üzerine, oyuncunun hayranları da ona destek vererek eğitimini tamamlamasını dilediler. Saracoğlu'nun, Yalı Çapkını'nın üçüncü sezonunun çekimleri tamamlandıktan sonra eğitimine devam etmesi bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız