Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında heyecan Adana Demirspor ve Galatasaray arasında yaşanacak. 26 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan bu önemli mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı geniş özeti (4 Mayıs) kaç kaç bitti, golleri ve maç skoru Kayserispor Fatih Karagümrük maçı geniş özeti (4 Mayıs) kaç kaç bitti, golleri ve maç skoru

836X530 Adana Demirspor 1 Fatih Karagumruk Mac Sonucu Ozet A Demirspor Kotu Gidisata Dur Dedi 1709567601817

Adana Demirspor - Galatasaray Takımlarının Son Durumları

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Galatasaray, zorlu deplasmanda Adana Demirspor'u yenmek için sahaya çıkacak. Hikmet Karaman'ın öğrencileri ise evlerinde galip gelerek puan tablosundaki yerini korumayı hedefliyor.

Mücadelede her iki takımın da teknik direktörleri en iyi 11'lerini sahaya sürmesi bekleniyor. Özellikle Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun sakatlığı sonrası forvet hattında kimin görev alacağı merak konusu.

Adana Demirspor - Galatasaray maçı, futbolseverler için keyifli bir mücadele olması bekleniyor. Maçın sonucu, Süper Lig'in son haftalarında da büyük önem taşıyacak.**

Galatasaray Adana Demirspor

Adana Demirspor - Galatasaray Karşılaşma Ne Zaman Saat Kaçta Hangi kanalda?

Tarih: 26 Nisan Cuma
Saat: 20.00
Stadyum: Yeni Adana Stadyumu
Kanal: beIN Sports 1