Amerikalı video oyun yayıncısı ve e-spor oyuncusu Richard Tyler Blevins, bilinen adıyla Ninja, kanser olduğunu açıkladı.

YouTuber ve e-spor oyuncusu Ninja, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, birkaç hafta önce ayağının altında bulunan benleri aldırmak için gittiği dermatologta cilt kanseri olduğunu öğrendiğini söyledi. Erken aşamada yakalandığını belirten Blevins, bu durumu erken fark ettikleri için minnettar olduğunu dile getirdi.

Üç Kız Kardeş final (mi) yaptı mı, ne zaman final yapıyor, bu sezon Üç Kız Kardeş yayından kaldırılacak mı? Üç Kız Kardeş final (mi) yaptı mı, ne zaman final yapıyor, bu sezon Üç Kız Kardeş yayından kaldırılacak mı?

Ninja'nın eşi Jessica Blevins, eşinin kanser teşhisi almasının ardından yaptığı açıklamada, Florida'ya taşınmamış olsalar muhtemelen henüz yıllık cilt kontrollerini planlamaya başlamamış olacaklarını belirterek, "Tanrı'ya şükür" ifadesini kullandı.

MELANOM NEDİR? 
Melanom, vücudun diğer bölgelerine yayılabilen bir tür cilt kanseridir. Tipik olarak, kanserin nedeni güneş gibi kaynaklardan gelen ultraviyole ışığa maruz kalmaktır. Ancak, yaş, cilt rengi, benler ve ailede hastalık öyküsü melanom gelişiminde rol oynayan potansiyel faktörlerdir.

Ninja'nın açıklaması, hayranlarından büyük destek mesajları alırken, ünlü YouTuber'a geçmiş olsun dilekleri iletiliyor.