Aziz Yıldırım aday oldu, Sadettin Saral adaylıktan neden çekildi? Aziz Yıldırım aday oldu, Sadettin Saral adaylıktan neden çekildi?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı konuk ettiği derbi mücadelesinde sürpriz bir hamle yaparak gol kralı Edin Dzeko'yu ilk 11'de sahaya sürmedi. Bu hamle, Dzeko'nun Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maça ilk 11'de başlamamasına neden oldu.

Edin Dzeko Fenerbahce Tar 132 2 1

Dzeko Neden Yedek?

Dzeko'nun yedek kulübesinde başlama nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte, teknik direktör İsmail Kartal'ın taktiksel tercihi olduğu tahmin ediliyor. Kartal, derbi maçında daha hızlı ve teknik bir oyun kurmak istediği için Michy Batshuayi'yi ilk 11'de tercih etmiş olabilir.

Dzekofenerbahçe543212

Dzeko'nun Yedek Başlaması Tepki Çekti

Dzeko'nun yedek başlaması, Fenerbahçe taraftarları arasında tepkilere yol açtı. Taraftarlar, Dzeko'nun gol kralı olduğunu ve her zaman ilk 11'de oynaması gerektiğini savundu.

Dzekofenerbahçe123

Dzeko Oyuna Girer Mi?

Dzeko'nun maçın ilerleyen dakikalarında oyuna girmesi ve Fenerbahçe'ye gol getirmesi bekleniyor.

Dzekofener78990

İstatistikler Dzeko'yu Doğruluyor

Dzeko, bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 32 maçın tamamında ilk 11'de başlamış ve 20 gol atarak gol kralı yarışında zirvede yer almıştı. Dzeko'nun yedek kulübesinde başlaması, bu sezon ilk defa gerçekleşti.

Dzekofener123

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Sonucu

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek derbiden galip ayrıldı. Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin gollerini attı. Dzeko ise oyuna girme şansı bulamadı.

Dzeko'nun Geleceği

Dzeko'nun yedek başlaması, gelecekteki maçlarda ilk 11'de yer alamama ihtimalini de beraberinde getiriyor. Dzeko'nun bu durum karşısında nasıl bir tepki vereceği merak konusu.