Metro İstanbul yetkilileri, yaşanan arızanın iki trenin teması sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini belirtti. Yapılan açıklamada, zorunlu bakım çalışmalarının 24 Nisan Çarşamba gecesi tamamlanması ve 25 Nisan sabahı itibarıyla normal işletmeye geçilmesinin planlandığı ifade edildi.

Üsküdar Samandıra hattı neden çalışmıyor? 

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı çalışıyor mu? Metro ne zaman açılacak?

Arıza sebebiyle Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda yaşanan aksaklık nedeniyle İstanbul'da ulaşım yoğunluğu arttı. Metro İstanbul'un açıklamasına göre, yaşanan durum iki trenin karıştığı bir kaza sonucu meydana gelmişti. İstasyonlarda gözlemlenen yoğunluk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasıyla kaza nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

Metro İstanbul'un yaptığı açıklamaya göre, zorunlu bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nın 25 Nisan Perşembe sabahı normale döneceği belirtildi. Şu an için hattaki seferler, Üsküdar ile Altunizade istasyonları arasında yapılabiliyor.

Yetkililer duyurdu!

Metro İstanbul, arızadan etkilenen yolcuların mağduriyetini en aza indirmek için Üsküdar İstasyonu 1 numaralı girişin karşısında sahil tarafından bulunan İETT durağından Altunizade yönüne, Altunizade İstasyonu'nda ise 6 numaralı girişin yanında bulunan İETT durağından Üsküdar yönüne ücretsiz İETT ring seferleri düzenlediğini duyurdu.

Ne zaman normale dönecek? 

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı çalışıyor mu? Metro ne zaman açılacak?

Şu an için Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferlerin 25 Nisan'da normale dönmesi planlanıyor. Yolcuların güzergah değişiklikleri ve seyahat planlamaları için güncel duyuruları takip etmeleri öneriliyor.

İstanbul’da faciaya ramak kala! Uçağın iniş takımları açılmadı gövdesi üzerinde indi! İstanbul’da faciaya ramak kala! Uçağın iniş takımları açılmadı gövdesi üzerinde indi!