Selen Görgüzel estetik oldu sonra dansıyla ortalığı salladı, ilginç dansıyla binlerce yorum yağdı! Selen Görgüzel estetik oldu sonra dansıyla ortalığı salladı, ilginç dansıyla binlerce yorum yağdı!

Yiğit Poyraz Survivor Macerasına Erken Veda Etti

Survivor 2021'in finalisti Yiğit Poyraz, geçtiğimiz haftalarda All Star 2024'e veda etti. Bu beklenmedik ayrılık, hayranlarını şaşırttı. Ancak Poyraz'ın ayrılığı, sevgilisi Yasmin Erbil'in sosyal medya aktivitelerini hareketlendirdi.

S U R V İ V O R A L L S T A R01 D F G H

Yasmin Erbil'den Romantik Jest

Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz'ın elenmesinin ardından romantik bir jest yaparak, birlikte çekildikleri bir kareyi "Benim şampiyonum" notuyla paylaştı.

S U R V İ V O R A L L S T A R01

Poyraz'dan Sevgilisine Yorum Geldi

Yiğit Poyraz, sevgilisi Yasmin Erbil'in sosyal medyadan yayınladığı yeni pozuna kayıtsız kalmadı. Erbil'in cesur pozuna "Brazilian lolam" yorumuyla karşılık verdi.

S U R V İ V O R A L L S T A R01 W E R T Y U

Survivor'da Beklenmedik Elemeler Devam Ediyor

Acun Ilıcalı'nın Survivor programı, All Star formatında gerçekleşen fenomen bir yarışma olma özelliğini koruyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda yaşanan beklenmedik elemeler, izleyicileri şaşırttı ve mücadelenin heyecanını artırdı.

S U R V İ V O R A L L S T A R01 E F V B N N Y T

Poyraz'ın Elendiği Maçlar

Yiğit Poyraz, Mavi takımın iddialı yarışmacısı olarak çıktığı ilk düelloda eski futbolcu Sercan Yıldırım'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Ardından, omuzundaki sakatlığa rağmen takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu'na 5-3 yenilerek adadan ayrıldı.

Yasmin Erbil'in Paylaşımları Beğeni Topladı

Yasmin Erbil'in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü. 370 bin takipçisi tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğraf, çiftin takipçileri arasında sevgi dolu yorumlarla karşılandı.