Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde MHP'li Efdal Altundal'ın devir teslim töreninde gergin anlar yaşandı. Seçimi kaybeden eski belediye başkanı Birol Şahin, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şahin, Akgül'e küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü ve çiçek fırlattı.

Törende Neler Yaşandı?

Kaynaşlı'da 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde MHP'li Efdal Altundal, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Birol Şahin'i 894 oy farkla yenerek seçimi kazandı. 8 Nisan'da gerçekleştirilen devir teslim törenine Altundal, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve partililer katıldı.

Bolu’da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı Bolu’da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı

Tartışmanın Fitilini Ne Ateşledi?

Daha önce MHP'den ihraç edilen Şahin, törende yaptığı konuşmada ihraç sürecine değindi. Akgül, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözleri sebebiyle Şahin'e müdahale ederek, ifadeleri doğru bulmadığını söyledi.

Tartışma Nasıl Büyüdü?

Akgül'ün müdahalesi üzerine Şahin, "Sen kimsin" diyerek küfür ve hakaretler savurdu. Ayağa kalkıp masada bulunan çiçeği Akgül'e fırlatarak küfür ve hakaretlerine devam etti ve üzerine yürüdü. Olaylar, odadakilerin araya girmesiyle sona erdi.

Tepkiler Geldi

Yaşanan olaya MHP'li Altundal'dan tepki geldi. Altundal, "MHP'ye ve liderimize saygısızlık kabul edilemez. Bu üzücü olaydan dolayı kamuoyundan özür diliyorum" dedi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Olayın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, Şahin'in tavrını kınayarak Akgül'e destek mesajları yağdırdı.