Milli Emlak'tan Müthiş Fırsat! Bolu, Düzce, Kastamonu, Çankırı'da Ucuz Arsalar Satışa Çıktı!

Tapu sahibi olma hayali kuranlar için Milli Emlak'tan müthiş bir fırsat! Türkiye genelinde 36 ilde, uygun fiyatlı arsa satışları başladı. Özellikle Bolu gibi şehirlerde, Devlet Hazinesi'ne ait mülkler cazip fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Bolu’da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı Bolu’da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı

65E95Bfbeac5C429 W1200Xh675

Arsa Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan bu gayrimenkuller, yatırım amaçlı arsa edinmek isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. İlanlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. İlanlar arasında tarım arazileri ve Maliye Bakanlığı'na ait araziler de bulunuyor.

18Ccf327 37Af Ee11 B162 A0369F7D1D8E

Satış Şartları ve Detayları:

  • Satışlar rekabetçi açık artırma yöntemiyle gerçekleşiyor.
  • En yüksek teklifi veren kişiye mülkler satılıyor.
  • Ödeme seçenekleri arasında peşin alımlarda KDV muafiyeti ve emlak vergisi muafiyeti gibi avantajlar bulunuyor.
  • Alıcılar tek peşinatla birlikte toplamda 24 aya kadar vadeli taksitli ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyorlar.

Hemen İlanları Takip Etmeye Başlayın!

Eğer siz de uygun fiyatlarla arsa sahibi olmak istiyorsanız, Milli Emlak'ın yayınladığı ilanları aktif olarak takip etmenizde fayda var. Detaylı bilgilere ve ihale duyurularına, Milli Emlak Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Satış Yapılan İller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, İçel (Mersin), İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak

Milli Emlak'tan adeta sudan ucuza arsa satın almak için daha fazla beklemeyin!