Sosyal medya fenomeni ve televizyon programları "İşte Benim Stilim" ile "Survivor"dan tanıdığımız Nihal Candan, 5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Ancak son zamanlarda sağlık durumuyla ilgili endişe verici gelişmeler yaşandı. Anoreksiya (yemek yememe hastalığı) teşhisi konulan Candan, cezaevinde kilo kaybı yaşayarak 37 kiloya kadar düştü.

NİHAL CANDAN KİMDİR

Esra Erol’da dehşete düşüren olay! Kayıp eş cinlerle evliyim dedi herkesi şoke etti! Esra Erol’da dehşete düşüren olay! Kayıp eş cinlerle evliyim dedi herkesi şoke etti!

MAHKEME TAHLİYE KARARI VERDİ

37 kiloya kadar düşen ve psikolojisi de olumsuz etkilenen Candan için durumunun ciddiyeti göz önünde bulunduruldu. Doktorlar, cezaevinde gerekli tedavinin sağlanamayacağına dair görüş bildirirken, mahkeme de tahliye kararı verdi.

NİHAL CANDAN SAĞLIK DURUMU NASIL

TAHLİYE KARARI VE TEDAVİ SÜRECİ

Nihal Candan'ın tahliye edilmesine karar verilmesinin ardından, tedavi sürecinin hastane ortamında devam edeceği belirtildi. Avukatı Kasım Ergün, tahliye kararının beklendiğini ve tedavinin hastane koşullarında devam edeceğini açıkladı.

Nihal Candan son sağlık durumu nasıl, kaç kiloya düştü, anoreksiya mı oldu Nihal Candan kimdir, kaç yaşında

NİHAL CANDAN KİMDİR?

1995 yılında Mersin'de doğan Nihal Candan, İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gördü. Televizyon dünyasına adım atan Candan, önce "İşte Benim Stilim" programında yarıştı ve ardından 2016 yılında "Survivor"da yer aldı. Succinctly, Candan'ın yaşadığı hukuki ve sağlık sorunlarına rağmen başarı dolu kariyeri ve televizyon dünyasındaki etkisi dikkat çekmektedir.