Kanal D'nin fenomen dizilerinden biri olan Yargı, seyirciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin merakla beklenen 93. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği ve usta yönetmen Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, her hafta izleyicilerden büyük ilgi görüyor ve reytinglerde üst sıralarda yer alıyor.

Siyah Kalp dizisi Nihayet gerçek adı ve kimdir? Işıl Yücesoy Kaç yaşında, aslen nereli ve hayatı Siyah Kalp dizisi Nihayet gerçek adı ve kimdir? Işıl Yücesoy Kaç yaşında, aslen nereli ve hayatı

YARGI 93. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA! ILGAZ'IN AKIBETİ NE OLACAK?

Dizinin 93. bölüm fragmanı, seyircilere büyük bir heyecan vaat ediyor. Ilgaz, davasını incelediği şüphelinin tuttuğu kiralık katil tarafından kaçırılıyor. Bu gelişme karşısında Ceylin ise büyük bir endişe içine düşüyor. Ilgaz'ı kaçıran seri katil, ona nasıl ölmek istediğini soruyor. Ancak Ilgaz, ölmek istemediğini belirtiyor. Peki, Ilgaz'ın kaderi ne olacak?

Yargı dizisinin bu heyecan dolu bölümü, Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümün merakla beklenen detaylarını öğrenmek için heyecanı kaçırmayın!