Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Başakşehir'i konuk ediyor. İlk yarının rövanşında karşı karşıya gelecek iki ekip, puan tablosu ve Avrupa kupaları için kritik bir mücadele verecek.

HATAYSPOR - BAŞAKŞEHİR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Mücadele 27 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Atilla Karaoğlan'ın hakem olarak görev alacağı karşılaşmada, Hatayspor 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek isterken, Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Hatayspor'da Carlos Strandberg, Dele Bashiru ve Rigoberto Rivas gibi isimlerin performansı merak konusu. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor, bu sezon ligde inişli çıkışlı bir grafik çizdi ve şu anda 33 puanla 18. sırada yer alıyor.

BAŞAKŞEHİR AVRUPA KUPASI MÜCADELESİ VERECEK

Başakşehir ise Avrupa kupalarına katılma mücadelesini sürdürüyor. Çağdaş Atan'ın ekibi, son maçında Rizespor'u 2-0 mağlup ederek puanını 49'a yükseltti ve ligde 5. sıraya yerleşti.

CANLI İZLE Atalanta-Marsilya EXXEN|| 9 Mayıs Atalanta-Marsilya Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ CANLI İZLE Atalanta-Marsilya EXXEN|| 9 Mayıs Atalanta-Marsilya Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ

İki takım arasındaki ilk karşılaşmada Başakşehir, Hatayspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.