Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç  Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Mustafa Mert Koç Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Mustafa Mert Koç Hayatı ve Biyografisi

Zeliha Sunal, Anneler Günü'nde bir etkinliğe katılacağını sosyal medyada duyurmuştu. Ancak paylaşımının altına, "Sen önce 5 yaşında terk ettiğin çocuğuna sahip çık" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

KENDİ ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIK

Haberin devamında, gelen eleştirilerin bir aile dramını gün yüzüne çıkardığı belirtilmişti. İddialara göre, Sunal'ın 5 yaşından beri görüşmediği adında bir oğlu bulunuyordu.

Zeliha Sunal

3 tweet, Zeliha Sunal'ın sosyal medyada dikkat çekti. Sunal, sık sık sosyal sorumluluk etkinliklerine katılım sağlamasıyla tanınıyordu. Ancak son olarak, 11 Mayıs tarihinde down sendromlu çocuklarla buluşacağını duyurmasının ardından gelen 3 tweet dikkat çekti.

Bu tweet'lerde Zeliha Sunal'a "Sen önce 5 yaşında terk ettiğin kendi çocuğuna sahip çık" şeklinde ifadeler kullanılmıştı.

Zeliha Sunal 2

İLK KEZ KONUŞTU

Zeliha Sunal'ın 80'li yıllarda gerçekleştirdiği bir evlilikten D.Ü. adında bir oğlu olduğu ortaya çıkmıştı. Bu genç yaşta gerçekleşen evlilikten bir oğlu olduğunu doğrulayan şarkıcı, şimdi 40'lı yaşlarında olan oğlunun kendisiyle görüşmediğini açıkladı.

ZELİHA SUNAL KİMDİR

Zeliha Sunal, 1962 yılında Bursa'da doğdu. Müzik kariyerine dönemin halk eğitim merkezlerinde aldığı gitar dersleriyle başladı. Öğretmen Okulu yıllarında kurduğu orkestra ile birçok müzik yarışmasında başarı elde etti. Profesyonel müzik kariyerine adım atan Sunal, İzmir'de kendi orkestrasıyla 5 yıl çalıştıktan sonra Ankara'ya giderek Grup Angora orkestrasında yer aldı. 1988-1992 yılları arasında birçok ülke devlet başkanının katıldığı devlet organizasyonlarında sahne aldı ve TRT Ankara Televizyonu'nda çeşitli programlarda yer aldı. 1993 yılında İstanbul'a yerleşen Sunal, birçok televizyon programında orkestra solisti olarak görev yaptı ve TRT İzmir Televizyonu'nun "Hafta Sonu" programında sunuculuk ve solistlik yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, TRT Hafif Müzik ve Jazz Orkestrası, Grup Çağrışa gibi birçok orkestra ile konserler veren Zeliha Sunal, halen Z/Project adlı orkestra ile çalışmaktadır. Çeşitli ülkelerde konserler veren Sunal, Türkiye'de de çeşitli televizyon programlarında sunuculuk ve solistlik yapmıştır.

ZELİHA SUNAL EŞİ KİM, NEDEN ÖLDÜ, EVLİ Mİ

Zeliha Sunal'ın eşi, kendisi gibi müzisyen olan Nazmi Sunal'dır. Çiftin manevi kızları Arsevi Yeter, müzisyen Murat Yeter ile evlidir.

Nazmi Sunal, bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Zeliha Sunal, eşinin vefatını sosyal medya hesabından duyurdu ve paylaştığı mesajda, "Eşimi, en iyi arkadaşımı Nazmimi kaybettim" ifadelerini kullandı. Nazmi Sunal'ın cenazesi, pazar günü ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecektir.

Editör: Zeliha YAKUT