Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 10 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 626. bölümde Hatice Bayar, lezzetli menüsüyle rakiplerini şaşırtmayı başardı mı?

Haftanın İlk Yarışmacısı Hatice Bayar Kimdir?

Hatice Bayar, 31 yaşında, 1 çocuk annesi ve aslen Tuncelili. Yönetici asistanı olarak çalışan Hatice Bayar, Yemekteyiz'e lezzetli sofrasıyla konuk oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Bayar'ın Menüsü Nelerden Oluşuyordu?

Hatice Bayar, misafirlerine şu lezzetleri sundu:

Nohutlu mercimekli terbiyeli erişte çorbası
Zeytinyağlı fasulye ve yoğurtlu patates çanağı
Köfteli sarma kebabı ve sebzeli arpa şehriyeli pilav
Maş fasulye salatası
Limonlu cheesecake

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Bayar'ın Menüsü Beğenildi Mi?

Hatice Bayar'ın lezzetli menüsü, rakiplerinden tam not aldı. Misafirler, Hatice Bayar'ın her yemeğini çok beğendiklerini ve ellerinden geldiğince puan vereceklerini belirttiler.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Bayar Kaç Puan Aldı?

Hatice Bayar'ın puanı henüz açıklanmadı. Puanlar, haftanın son gününde tüm yarışmacıların yemekleri değerlendirildikten sonra belli olacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Neler Oldu?

Hatice Bayar'ın yemeğinin ardından diğer yarışmacılar da evlerini ziyaret etti. Zuhal Topal ve misafirler, Hatice Bayar'ın evi ve günlük hayatı hakkında bilgi edindiler.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeni Bölüm Ne Zaman?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü 11 Haziran Salı günü saat 16:00'da TV8'de ekranlara gelecek.

Editör: Murat Serdar Yıldız