Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Yavuz Değirmenci, siyasi ve iş hayatında dikkat çeken bir isimdir. İşte Yavuz Değirmenci'nin hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler:

Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Sevgilisi Cemre Ebüzziya Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Mesleği Ne? Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Sevgilisi Cemre Ebüzziya Kimdir, Kaç Yaşında, Aslen Nereli, Mesleği Ne?

Yavuz Değirmenci Kimdir?

1980 yılında Elazığ'da doğan Yavuz Değirmenci, çocukluk yıllarını doğanın ve köy yaşamının içinde geçirdi. Babasının iş yerinde çalışarak aile ekonomisine katkıda bulunan Değirmenci, genç yaşlardan itibaren toplumsal meselelere ilgi duydu. 1991 seçimlerinde Refah Partisi'nin çalışmalarına katılarak siyasi atmosferi tanıdı.

Eğitim hayatında başarılı olan Değirmenci, Elazığ Anadolu Lisesi’ni kazandı. Üniversite sınavında elde ettiği başarıyla İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği bölümünde okudu. Üniversite yıllarında Bilim ve Sanat Vakfı'nın etkinliklerine katılarak çeşitli alanlarda eğitim aldı ve e-ticaret ile yönetim danışmanlığı alanlarında staj yaptı.

Profesyonel iş yaşamında yerli ve uluslararası firmalarda İhracat ve Satış alanlarında çalıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Yerel Hizmetler ve Yatırımlar Koordinatörlüğü görevinde bulundu. AK Parti'nin kuruluş döneminde Beşiktaş Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Ayrıca AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak birçok ilçenin koordinatörlüğünü yürüttü. Sosyal medya alanında da AK Parti İstanbul teşkilatında önemli çalışmalar yaptı.

Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Değirmenci, ticaret hayatına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Değirmenci, ileri düzeyde İngilizce ve Zazaca bilmektedir.

Yavuz Değirmenci Kaç Yaşında?

1980 doğumlu olan Yavuz Değirmenci, 2024 itibariyle 44 yaşındadır.

Editör: Zeliha YAKUT