Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile tanışma hikayesini anlattı. Sayışman, başlangıçta Almeda'nın kendisini reddettiğini ve hatta ona 'kıro' dediğini belirtti. Ancak Sayışman, ikinci bir şansı yakaladığında bunu değerlendirerek ilişkilerini ilerletti.

Tolgahan Sayışman'dan Eşine İlginç Tanışma Hikayesi

Almeda Abazi, 2008 yılında düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanarak adını duyurmuştu. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile ise 2017 yılında evlenmişlerdi. Çift, 2019'da Efehan adını verdikleri oğullarıyla ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamış, ardından 2021'de kızları Alina'yı kucaklarına almışlardı.

Almeda

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Sayışman, son zamanlarda katıldığı bir televizyon programında eşi Almeda ile olan ilginç tanışma hikayelerini paylaştı. Tanışma anını anlatırken, "Ferrari almıştım yeni, motorun gürültüsünden mahalledeki araçların alarmları çalıyor. O sırada Acun Medya'da Almeda rüzgarı esiyor. Baktım herkes peşinde... Ben de tanıştım, etkilendim de!" dedi. Ancak önemli bir dostunun kendisine, "Onunla evlenmen lazım, ailesi çok sert falan" dediğini de ekledi.

'Kıro' Diyerek Reddetti!

Sayışman, tanışma anını anlatırken eşinin önce kendisini istemediğini ve hatta 'kıro' diye nitelendirdiğini ifade etti. Ancak ikinci bir şansı yakaladığında, bu fırsatı iyi değerlendirdiğini ve Almeda'nın kalbini kazanmayı başardığını belirtti.

Uzun süre eşinin peşinden koştuğunu söyleyen Sayışman, sonunda güzel eşinin kalbini kazanmayı başardığını dile getirdi.

Editör: Havva Andırır