Bir zamanlar ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde ekran karşısına geçen Tayanç Ayaydın, başarılı oyunculuğunun yanında özel hayatıyla da son zamanlarda merak konusu oldu. 7 Ağustos 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ayaydın, 2011 yılında evlenip aynı yıl boşandığı Bulut Köpü'den sonra 2015 yılında Amerikalı sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Peki, Tayanç Ayaydın'ın 9 senelik eşini daha önce gördünüz mü? İşte Tayanç Ayaydın'ın 9 sene önce nikah masasına oturduğu Amerikalı eşi...

MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli? MasterChef Danilo Şef Aslen Nereli, Ülkesi, Kaç Yaşında, Eşi Kim, Kiminle Evli?

TAYANÇ AYAYDIN'IN KİŞİSEL HAYATI

Tayanç Ayaydın, birçok projede başarılı oyunculuğuyla adını altın harflerle yazdırdı. Şimdilerde 44 yaşında olan ünlü oyuncu, özel hayatıyla da magazin gündeminin yakın markajında.

TAYANÇ AYAYDIN'IN EŞLERİ

Meğer Tayanç Ayaydın, 2011 yılında evlendiği ve aynı sene boşandığı Bulut Köpük'ten sonra tekrar nikah masasına oturmuş. 2015 yılında gönlünü kaptırdığı Amerikalı sevgilisiyle nikah masasına oturan Tayanç Ayaydın, sosyal medya hesabında eşiyle fotoğraflarını oldukça sık paylaşıyor.

4447676766