Survivor All Star'da yaşanan birleşme partisi, yarışmacıların çocukluk fotoğraflarını paylaştığı anlarla dolu heyecan verici bir gündü. Bu özel etkinlikte, Damla Can'ın simsiyah saçlarıyla dikkat çekmesi, izleyicileri şaşırttı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

66820874 704401563342205 5980583

Damla Can'ın simsiyah saçlarına sahip olduğu gençlik fotoğrafı, birleşme partisinde yayınlanınca hayranlarını şaşırttı.

99

Zira Survivor'da genellikle sarışın görüntüsüyle tanınan Damla, gençlik yıllarında saçlarının renginde büyük bir değişiklik yaşamış gibi görünüyordu.

Survivor Damla Can Fotograflari (2)

Damla Can, bu fotoğrafıyla ilgili "Saçlarım sonradan açıldı" açıklamasını yaparak takipçilerini şaşırttı.

Cmn Fscl B Ee7 V7I0 Jc F Q9W

Birleşme partisinde, yarışmacılar Demet Akalın şarkılarıyla eğlenirken, çocukluk fotoğraflarının paylaşılması da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Acun10646291

Özellikle Damla Can'ın simsiyah saçlarından dolayı aldığı tepkiler, sosyal medyada geniş bir tartışma konusu oldu. Bazı hayranlar, Damla'nın siyah saçlı haliyle de çok güzel olduğunu belirtirken, bazıları ise sarışın halini tercih ettiklerini ifade etti.

Lfk4Cfsehl 3Jmvhmdvpbjc1Xhshabsa (2)

Damla Can'ın siyah saçlı gençlik fotoğrafı, yarışmanın fanlarını bir kez daha şaşırtarak onları heyecanlandırdı.

Survivor Damla Can Fotograflari (1)

Survivor'ın yeni bölümleriyle beraber yarışmacıların geçmişlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz ve bu da izleyicilerin programa olan ilgisini artırıyor.

100102

Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi? Survivor Bil Bakalım 3 Mayıs kazanan takım kim, hangi takım Bil Bakalım bu hafta kazandı, kaç kaç sona erdi?

Siz Damla Can'ın bu hali hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz