Bugün, şans oyunu meraklılarının heyecanla beklediği bir gün! 2 Haziran 2024 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları, milyonlarca kişi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Süper Loto sonuçları bugün açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 2 Haziran 2024 tarihinde belli oldu mu? gibi sorular, kazanan numaraları öğrenmek isteyenlerin gündeminde. Eğer siz de bu haftanın Süper Loto çekiliş sonuçlarını merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz. İşte 2 Haziran 2024 Süper Loto çekiliş sonuçlarının ayrıntıları...

Süper Loto sonuçları bugün açıklandı mı?

30 Mayıs 2024 21:30'da gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin sonuçları belli oldu.

Çekilişte kazanan numaralar şu şekilde: Çekiliş no: 65 Kazanan Numaralar: 9 15 22 29 33 39

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanı 2024: Şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman, hangi tarihte? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanı 2024: Şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman, hangi tarihte?

Süper Loto Oyunu Nasıl Oynanır?

Süper Loto, 1 ile 60 arasındaki sayılardan 6 tanesini seçerek oynanan bir şans oyunudur. Bir kolon oluşturmak için seçtiğiniz her 6 sayı, tek bir kolon oluşturur ve kolon başına ücret 10 TL'dir.

Kolay Seçenek: SEN SEÇ

Eğer sayıları kendiniz seçmek istemiyorsanız, kolonun altında bulunan "SEN SEÇ" kutucuğunu işaretleyerek terminalin rastgele 6 numara seçmesini sağlayabilirsiniz.

Sistem Oyunu ile Çoklu Kombinasyonlar Sistem oyunu ile bir kolonda 6'dan fazla rakam işaretleyerek çoklu kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Bu durumda, seçilen rakamlardan oluşturulabilecek tüm kombinasyonlar otomatik olarak ayrı kolonlar halinde üretilir.

Süper Loto Çekiliş Günleri ve Kazanma

Şansı Süper Loto, haftada 3 gün çekiliş yapıyor: Salı, Perşembe ve Pazar günleri. Her çekilişte, küre içerisindeki 60 numaradan 6 tanesi çekilir. En az 2, en fazla 6 numarayı doğru tahmin edenler ikramiye kazanır. 6 doğru tahmin eden kişi Süper Loto'nun büyük ikramiyesini kazanır. Eğer aynı kategoride birden fazla kazanan olursa, ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit olarak bölüşülür.

Editör: Zeliha YAKUT