Adana Demirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Emre Akbaba için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Emre Akbaba için Süper Lig takımlarından Trabzonspor devreye girdi. İşte detaylar...

Emre Akbaba, Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Sezon sonunda Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen 31 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un transferde harekete geçtiği bildirildi.

2012 yılında Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirdi. Sezon başında Adana Demirspor'a katılan ve 36 resmi maçta forma giyen Emre Akbaba, 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Takımın yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Trabzonspor'un, Emre Akbaba için girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor.

Emre Akbaba'nın transferi konusunda tarafların anlaşmaya yakın olduğu ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılmasının beklendiği belirtiliyor. Süper Lig'in iddialı takımlarından Trabzonspor'un, Emre Akbaba'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü bildiriliyor.

PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı? PARİS OLİMPİYATLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR-BİTİYOR? 2024 Paris Yaz Olimpiyatları Doodle oldu! Türkiye Olimpiyatlarda yer alacak mı?