Show TV ekranlarının rekortmen dizisi Bahar, 14. bölümüyle milyonları ekran başına kilitlerken, beklenmedik bir ayrılık haberi izleyicileri şoke etti. Sezona oldukça iddialı başlayan dizi, son haftalarda düşüş yaşarken, bu ayrılıkla sarsıldı.

Başrol Oyuncusu Kadrodan Çıkartıldı

Bahar dizisinin dikkat çeken hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin beğenisini kazanan başrol oyuncusu Ecem Özkaya, diziye veda ediyor. Rengin karakterini canlandıran Özkaya'nın ayrılığı, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

Ecem Özkaya Gönül Dağı'na Geri Dönecek

Bahar dizisinden ayrılan Ecem Özkaya'nın, sevilen dizi Gönül Dağı'na geri döneceği öne sürüldü. Bu gelişme, izleyicilerin şaşkınlığını daha da artırdı. Özkaya'nın Bahar'dan ayrılması, dizinin geleceği hakkında soru işaretleri yarattı.

Sezon Finaline Doğru Başka Ayrılıklar da Bekleniyor

Bahar dizisi hayranları, Ecem Özkaya'nın ayrılığı karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, sezon finaline doğru başka isimlerin de kadroya veda edeceği ileri sürüldü. Bu durum, dizinin geleceği konusunda merak uyandırdı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Bahar Dizisi 15. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çıkan haberlerin ardından, Bahar dizisinin nasıl bir sezon finali yapacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, 15. bölümün Salı akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanmasını bekliyor. Önümüzdeki haftalarda dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: Zeliha YAKUT