Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı erken yaşta kaybetmenin acısını hala taşıyor. Selçuk Tektaş'ın doğum gününde Alişan'ın yaptığı paylaşım, duygusal bir atmosfer oluşturdu. Yengesi Merve Tektaş ve yeğenlerine destek olmaktan asla vazgeçmeyen Alişan, "Bir gün yeniden kavuşacağız, emin ol. Ta ki o güne kadar, senin emanetlerine sıkı sıkıya sarılacağım. Anılarınla yaşamaya devam edeceğiz, hiç endişelenme" ifadeleriyle kardeşine olan özlemini dile getirdiği paylaşımda, ikilinin nostaljik anlarına da yer verdi.

Alişan Ve Kardeşi

ALİŞAN'DAN DUYGULANDIRAN KARDEŞ PAYLAŞIMI 

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın genç yaşta koronavirüs nedeniyle kaybı, ailesinde derin bir iz bıraktı. Kardeşinin ardından Alişan'ın içindeki acı dinmedi, aynı şekilde yengesi Merve Tektaş'ın da... Alişan, kardeşinin doğum gününde yaptığı duygusal paylaşımla bu acısını bir kez daha dile getirdi. Yengesi Merve Tektaş ve yeğenlerinin en büyük destekçisi olan Alişan, paylaşımında kardeşiyle yaşadığı anılara yer vererek, özlemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Alişan Ve Kardeşi 4

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Şarkıcı Alişan'dan duygusal mesaj;

"12 Mayıs… Hiç kutlayamayacağımız gün… Sen gittiğinden beri çok değiştim. Çok insanı çıkardım hayatımdan. Az ve özler kaldı hayatımda. Sen haklı çıktın yine…

Sen varmışsın gibi devam ediyoruz biz her şeye. Ama çok özledim seni, çok özledik seni. Kavuşacağız birgün elbet. Ve ben o güne kadar emanetlerine gözüm gibi bakıcam hiç merak etme.

Herkeste bıraktığın güzel anılarla seni sensiz yaşatmaya devam edeceğiz. Burak'ta Eliz'de… İyi ki benim kardeşim olmuşsun, iyi ki benim canım olmuşsun. Doğum günün kutlu olsun kardeşim"

Alişan Ve Kardeşi 3

Alişan, aile fotoğraflarını paylaşarak kardeşi için duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün zor bir gün... 12 Mayıs 1983... Doğum günün dün gibi gözümün önünde. Senin doğum gününü hatırlamak, o güzel anları zihnime getirmek zor ama aynı zamanda acımı da hatırlatıyor. Senin ardından her şey çok zorlaştı. Ancak seni emanetlerine iyi bakacağıma dair söz veriyorum. Seni çok seviyorum kardeşim, çok seviyorum... Allah'ım seni yanına alarak bizi bir araya getireceği güne kadar beklememi sağlasın." 

Merve Tektaş ise eşinin doğum gününü kutlayan bir paylaşım yaparak duygularını dile getirdi: "Bugün çok özel bir gün, 12 Mayıs... O kadar büyük bir yürek ki, yaşamayan anlayamaz, tanımayan bilemez. Ben çok şanslıyım ki, o yüce yüreğe sahip adam benim hayat arkadaşım, kocam, çocuklarımın babası oldu. Kimse son bir şey olduğunu bilemezken, eksikliğini ve boşluğunu tarif etmek çok zor. Seni özledikçe içim parçalanıyor, ama seni hiçbir zaman unutmayacağım. Seni çok seviyorum ve her zaman seni seveceğim. Her şey için teşekkür ederim, iyiki doğdun canım Selçuk'um."

Editör: Zeliha YAKUT