KOKUSU'NDA BOŞANMA GERÇEĞİ: ATİLLA VE LALE AYRILDI

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin heyecan dolu 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Show TV'de çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak?

Ozge Ozpirincci In Sandik Kokusu

SANDIK KOKUSU'NDA ATİLLA VE LALE AYRILDI

Fragmanda en dikkat çeken gelişme Atilla ve Lale'nin boşanmış olması. Atilla'nın Reha'nın kışkırtmalarına daha fazla dayanamayıp onu hırpalaması ve Karsu'nun da bu olaya şahit olması gerilimi tavan noktasına çıkarıyor. Atilla, kamera kayıtlarını göstererek Karsu'yu şaşırtırken, bu durum çift arasında yeni bir krize yol açıyor.

0X0 Sandik Kokusu 18 Bolum Izle Sandik Kokusu Son Bolum Izle Show Tv Sandik Kokusu Izle 1713940802257

SANDIK KOKUSUNDA IRMAK'A YÜKLÜ BORÇ KALDI

Adnan, intikam planı kapsamında Irmak'ın evlilik sırasında imzaladığı belgeleri ortaya çıkarıyor. Bu belgelerle Irmak'ın yüklü bir borca sahip olduğu ortaya çıkıyor. Bu durum Irmak'ı oldukça zor bir duruma düşürürken, Adnan'ın planı da adım adım işlemeye başlıyor.

0X0 Sandik Kokusunda 1 Degil 2 Ayrilik Birden Seyirci Olanlara Daha Fazla Katlanamadi 1712406857025

SANDIK KOKUSU'NDA LALE REHA'NIN YANINA YERLEŞTİ

Atilla'dan tazminat karşılığında boşanan Lale, zor günlerden geçiyor. Yaşadığı problemlerden bunalan Lale, bu süreçte Reha'nın yanına yerleşmeye karar veriyor.

Sandik Kokusu Oyunculari Kimdir Hangi Gun Sandik Kokusu Konusu 1701774500 5449

SANDIK KOKUSU: ATİLLA VE REHA ARASINDA GERİLİM

Reha, Atilla'dan intikam almak için bir plan kuruyor. Atilla'yı kışkırtmaya devam eden Reha, sonunda amacına ulaşıyor ve Atilla'yı öfkelendiriyor. Atilla, Reha'ya karşı kontrolünü kaybediyor ve onu hırpalıyor. Bu olay, Atilla ve Reha arasında büyük bir gerilime yol açıyor.

Al Nassr-Al Hilal CANLI İZLE, Al Nassr-Al Hilal Saudi yan izleme linki şifresiz var mı? Al Nassr-Al Hilal CANLI İZLE, Al Nassr-Al Hilal Saudi yan izleme linki şifresiz var mı?

0X0 41 Yil Dile Kolay Sandik Kokusunun Hasani Ugur Yucelin Esi Bakin Kim Cikti Demet Akbagin Partneri Meger Deliha 1710928559065

SANDIK KOKUSU 1 MAYIS ÇARŞAMBA YENİ BÖLÜMÜYLE SHOW TV'DE

Tüm bu heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı Sandık Kokusu'nun 20. bölümü 1 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de ekranlarda olacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu.