Show TV'nin sevilen dizisi 'Sandık Kokusu', bu akşam 17. bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta Karsu Atilla'dan intikamını almıştı ve bu hafta ise Atilla aşkını Karsu'ya itiraf ediyor. Öte yandan, Filiz, Atilla ve Hasan ile ilgili gerçekleri öğrenme eşiğine geliyor.

Dizinin 17. bölümünde, Adnan'ın ihanetini sindirmek zor olsa da Filiz, ağır bir yükten kurtulduğu için rahatlamıştır. Hasan ile iş yapmak isteyen Reha, yine görüşme ayarlar ve Filiz'in geçmişi hakkında konuşurken Hasan'ın dikkatini çeker.

Irmak, Adnan'ın yanına yalıya geri dönüp her şey yolundaymış gibi davranırken, Cevdet'in yardımıyla Karsu'yu kaçıran Atilla, ona her şeyi anlatacaktır. Ancak bütün gerçekleri öğrendiğinde Karsu'nun Atilla'ya tepkisi merak konusudur.

Rusya'da bombalı eylem yapan EVGENII MIKHAYLOVICH SEREBRIAKOV Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne? Rusya'da bombalı eylem yapan EVGENII MIKHAYLOVICH SEREBRIAKOV Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne?

Atilla, artık babasını ikna etmek için bir plan yapar ve konuşmak için çiftliğe doğru yola çıkar. Filiz de Hasan'ın düzenlediği sıra gecesinde Türkan'la birlikte bulunmaktadır. Atilla'nın geldiğini duyan Hasan, çalışma odasına çekilir. O sırada tuvalete gitmek için odadan ayrılan Filiz, fırsatını kullanarak etrafa bakınır. Hasan ve Atilla, çalışma odasında konuşurken kapı açılır, içeri giren ise merak konusu olmaktadır.

'Sandık Kokusu', yeni bölümüyle 3 Nisan Çarşamba saat 20.00'de Show TV'de izleyicilerle buluşacak.