TRABZONSPOR AVRUPA LİGİ MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ || Ruzomberok-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Avrupa Ligi maçı şifresiz kanalda mı? TRABZONSPOR AVRUPA LİGİ MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ || Ruzomberok-Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? TS Avrupa Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle Barcelona'nın yıldız golcüsü Robert Lewandowski'nin adı transfer dedikoduları arasında geçiyordu. Ancak Polonyalı golcü, Fenerbahçe ile herhangi bir iletişime geçilmediğini açıkladı.

Lewandowski Fenerbahçe Benimle iletişime Geçmedi

İspanyol haber sitesi "noticies", Jose Mourinho'nun Lewandowski'yi istediğini ve oyuncuyla görüştüğünü iddia etti. Ancak Lewandowski, Fenerbahçe'nin kendisiyle hiçbir iletişime geçmediğini belirtti.

Lewandowski'nin Barcelona ile Sözleşmesi

Polonyalı golcünün Barcelona ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Bu da onun Fenerbahçe'ye transfer olması ihtimalini düşük gösteriyor. Ayrıca, Barcelona'da yeni teknik direktör Julian Nagelsmann ile birlikte forma şansı bulması zorlaşabilir.

Lewandowski'nin Performansı

Lewandowski, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 95 maça çıkarken 59 gol ve 17 asistlik bir performans sergiledi. Ancak Fenerbahçe'nin bu transferde ısrarcı olması halinde, Barcelona'nın ve oyuncunun görüşmeleri ilerletebileceği belirtiliyor.
 

Editör: Havva Andırır