Zenginlik ve Bolluk İçin 8 Güçlü Doğal Taş: Hangi Taşı Seçmelisiniz? Zenginlik ve Bolluk İçin 8 Güçlü Doğal Taş: Hangi Taşı Seçmelisiniz?

Erciyes Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Tamer Güneş'in ani vefatı, büyük üzüntü yarattı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yenidoğan Bölümü'nde görevli olan Güneş'in ölümü, hem meslektaşları hem de öğrencileri arasında derin bir üzüntüye sebep oldu. Vatandaşlar, "Prof. Dr. Tamer Güneş neden öldü?" sorusunun cevabını arıyor. İşte, konuya dair tüm detaylar...

Ani Kaybın Ardından Yapılan Açıklamalar

HEKİMSEN, Prof. Dr. Tamer Güneş'in vefatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Erciyes Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yenidoğan Bölümü'nde görev yapan Prof. Dr. Tamer Güneş’in ölüm haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Hekimsen ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, meslektaşımız olan eşine başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Tamer Güneş Kimdir?

Prof. Dr. Tamer Güneş, Erciyes Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Yenidoğan Bölümü'nde uzun yıllar görev yapmış, sayısız öğrenci yetiştirmiş ve alanda önemli çalışmalara imza atmış bir isimdi. Meslektaşları ve öğrencileri tarafından sevilen ve saygı duyulan bir bilim insanı olarak biliniyordu.

Ölüm Nedeni

Prof. Dr. Tamer Güneş'in ölüm nedeni henüz resmi olarak açıklanmamış olmakla birlikte, ani bir sağlık sorunu sebebiyle hayatını kaybettiği yönünde bilgiler bulunuyor. Ölüm sebebiyle ilgili net bilgiler ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Editör: Zeliha YAKUT